Om Sparv Accessories


sparv accessories


Om oss

Sparv skapades i sökandet efter smycken som var enkla men ändå grafiska och uttrycksfulla och som adderar något extra till en stil eller ett tillfälle – vare sig om det är tidig morgon eller sen kväll. Utan tillgängliga alternativ bestämde jag mig för att själv skapa dessa och är så glad för att kunna erbjuda dem till er.

Alla våra smycken designas med mycket känsla i noggrant utvalda kvalitéer och skickas direkt från oss till dig i askar av återvunnet och FSC märkt papper. Allt i en minimalistisk och skandinavisk design.

Vår vision är att skapa smycken för alla tillfällen till dig eller till någon du håller nära. Direkt från oss till dig online. För att addera det extra till din stil och tillfälle.

Charlotta Brorsson, grundare av Sparv Accessories


Våra material

Vi tror på att skapa smycken av hög kvalitet som är gjorda för att hålla över tid. Våra smycken erbjuds i två varianter - 925 sterling silver och 24K guldpläterade på 925 sterling silver. Alla våra smycken är nickelfria i enlighet med EUs REACH förordning. Smyckena förpackas i askar framställda av återvunnet och FSC märkt papper för ett hållbart skogsbruk.

Vi erbjuder våra accessoarer direkt från oss till dig online för att minska steg i värdekedjan och behov av transport till dig som kund. Allt för att erbjuda dig ett smycke av hög kvalitet och som adderar det där extra till din stil och ditt tillfälle.UPPTÄCK VÅRA SMYCKEN HÄRFÖLJ OSS @SPARVACCESSORIES

Sparv