Om Sparv


sparv accessories


En hälsning från mig

Välkommen till oss på Sparv och det är så roligt att du har hittat hit! Sparv startades när jag letade efter smycken i en minimalistisk och skandinavisk design som adderar det extra till en stil eller ett tillfälle. Smycken i en egen stil - enkla men samtidigt vågade med något som sticker ut från mängden. Utan tillgängliga alternativ bestämde jag mig för att skapa dessa själv och är så glad att kunna erbjuda mina smycken med en modernare twist och känsla. 

Alla våra smycken designas med mycket känsla och i noggrant utvalda kvalitéer. Vi arbetar ständigt med att kombinera nya mönster, tekniker och uttryckssätt. Smyckena skickas direkt från oss till dig i askar av återvunnet och FSC märkt papper. Allt i en minimalistisk skandinavisk design.

Jag är så tacksam för att kunna fortsätta att satsa på min och Sparvs fortsatta resa. Detta hade inte varit möjligt utan all er support och tusen tack för att du vill ta del av vår design! Jag hoppas att du kommer hitta något du gillar och som adderar det extra till din stil.


Bästa hälsningar ❤️ Charlotta, grundare av Sparv Accessories


Material och hållbarhet

Vi på Sparv tror på att skapa smycken av hög kvalitet som är gjorda för att hålla över tid. Alla smycken är nickelfria och våra guldpläterade smycken har en extra tjock plätering av 18K som är gjord för att hålla över tid. Smyckena är varsamt förpackade i askar av återvunnet och FSC märkt papper för ett hållbart skogsbruk.


UPPTÄCK VÅRA SMYCKEN HÄRFÖLJ OSS @SPARVACCESSORIES

Sparv Accessories