Om Sparv Accessories


sparv accessories


Om oss

Sparv Accessories skapades i sökandet efter smycken som var enkla men ändå uttrycksfulla och som adderar det där extra till en stil eller ett tillfälle - vare sig om det är tidig morgon eller sen kväll.


Våra accessoarer kombinerar en minimalistisk skandinavisk design med ett grafiskt och uttrycksfullt utseende. Vår vision är att skapa högkvalitativa smycken för alla tillfällen till dig eller till någon du håller nära. Direkt från oss till dig online. För att addera det extra till din stil och tillfälle. 


Charlotta Brorsson, grundare av Sparv Accessories


Våra material

Vi tror på att skapa smycken av hög kvalitet som är gjorda för att hålla över tid.

Våra smycken erbjuds i två varianter - silver av 925 sterling silver och guldpläterade 24K på 925 sterling silver. Alla våra smycken är nickelfria och skapas i enlighet med EUs REACH förordning. Smyckena förpackas i askar framställda av återvunnet och FSC märkt papper för ett hållbart skogsbruk.

Vi erbjuder våra accessoarer direkt från oss till dig online för att minska steg i värdekedjan och behov av transport till dig som kund. Allt för att erbjuda dig ett smycke av hög kvalitet och som adderar det där extra till din stil och ditt tillfälle.UPPTÄCK VÅRA SMYCKEN HÄR