Om Sparv


sparv accessories


En hälsning från mig

Välkommen till oss på Sparv och det är så roligt att du har hittat hit! Sparv startades när jag letade efter smycken i en minimalistisk och skandinavisk design som adderar något extra till en stil eller ett tillfälle. Smycken i en egen stil - enkla och stilrena men samtidigt vågade med något som sticker ut från mängden. Utan tillgängliga alternativ bestämde jag mig för att skapa dessa själv och är så glad att kunna erbjuda mina smycken med en modernare twist och känsla.

Alla våra smycken designas med mycket känsla och i noggrant utvalda kvalitéer. Vi arbetar ständigt med att kombinera nya mönster, nya uttryckssätt och nya tekniker. Smyckena skickas direkt från oss till dig i askar av återvunnet och FSC märkt papper. Allt i en minimalistisk och skandinavisk design.

Jag är så tacksam för att kunna fortsätta att satsa på min och Sparvs fortsatta resa. Detta hade inte varit möjligt utan all er support och tusen tack för att du vill ta del av vår design! Jag hoppas att du kommer hitta något du gillar och som adderar något extra till din stil och ditt tillfälle.


Bästa hälsningar ❤️ Charlotta, grundare av Sparv Accessories


Våra material

Vi på Sparv tror på att skapa smycken av hög kvalitet som är gjorda för att hålla över tid. Våra smycken erbjuds i två varianter - 925 sterling silver och 24K guldpläterade på 925 sterling silver (extra lager guldplätering gjord på 1 micron). Alla våra smycken är nickelfria i enlighet med EUs REACH förordning. Smyckena förpackas i askar framställda av återvunnet och FSC märkt papper för ett hållbart skogsbruk.

Alla våra smycken skickas direkt från oss till dig online för att minska steg i värdekedjan och behov av transport till dig som kund. Allt för att erbjuda dig ett smycke av hög kvalitet och som adderar det extra till din stil och ditt tillfälle.UPPTÄCK VÅRA SMYCKEN HÄRFÖLJ OSS @SPARVACCESSORIES

Sparv